Showing 1–12 of 115 results

Show sidebar
Show 1
Close

Platou fructe de mare

creveți, tentacule caracatiț, calamar, roșii cherry, unt, lămâie, usturoi, pastă busuioc 300gr
Close

Cabernet Sauvignon Rose 750ml.

În „dialectul dobrogean”, ROSE este un salut, atât evocator, cât și de bun augur, o primire călduroasă. Vinul este făcut din cabernet sauvignon, cu câteva ore de macerare pe piele, ceea ce contribuie la culoarea sa atractivă de coajă de ceapă, iar în gură este proaspăt, mineral, bogat și plăcut. Conținut varietal:100% cabernet sauvignon Regiune: Mutfatlar D.O.C. Culoare: pal, roz somon. Nivel de alcool: 13% în volum Aroma: note vegetale intense cu flori proaspete, ușor condimentate.
Close

Platou Forest M

salam Napoli, Prosciutto, pastramă de porc, vinete, hummus, brânză feta, măsline, roșii cherry, castraveți 1000gr
Close

Kompus 750ml.

Domeniile Mitroi își dorește să fie în fruntea revigorării soiurilor de struguri specifice zonei , de aceea marjăm pe crearea unui vin plăcut și armonios, plăcut și ușor de băut. Acest vin ne dorim sa fie Kompus ce provine dintr-o selecție atentă a strugurilor de viță de vie vechi plantați în poziții deosebit de potrivite. Rezultatul este un produs cu un nivel aromatic foarte ridicat, care nu numai că este plăcut în tinerețe, dar poate atinge o complexitate captivantă de-a lungul anilor. Gustul este moale și delicat, perfect ca aperitiv, pentru pauzele de după-amiază și pentru petreceri. Se poate savura ușor singur, dar se potrivește perfect cu branzeturi si fructe proaspete . Strugurii sunt selectați în vie mai întâi în iunie printr-o rărire riguroasă a fructelor și mai târziu prin recoltare alegând strugurii coapti și aurii. Persistent și tipic exprimă mirosuri aromate de struguri și citrice cu note delicate de salvie. La gust este sec și moale, cu o lumină efervescentă care îi exaltă prospețimea. Conținut varietal: 75% sauvignon blanc/25%muscat ottonel Regiune: Mutfatlar Nivel de alcool: 12.5% în volum Culoare: galben pai cu reflexe verzi.
Close

Fetească Regală 750ml.

Feteasca regală de la Domeniile Mitroi este un vin sec, neted și structurat optim. Oferind o culoare galben pai cu reflexe aurii, acest vin este corpolent dar plăcut moale pe palat. Aromele de citrice ușoare și florile delicate sunt completate de indicii de mere verzi și pere, ce se încheie cu un final încântător de lung. Conținut varietal: 100% feteasca regala Regiune: Murfatlar D.O.C. Nivel de alcool: 12.6% în volum
Close

Riesling 750ml.

Rieslingul este prezentul și viitorul Domeniului Mitroi: este echilibrat, complex, structurat și persistent. O mare interpretare a potențialului dintr-o viță simbolică a teritoriului dobrogean, exprimată într-un vin alb perfect pentru fiecare ocazie. Conținut varietal:100% riesling Regiune: Mutfatlar D.O.C. Culoare: galben auriu cu reflexii verzi. Nivel de alcool: 13.2% în volum Aroma: pere și piersici albe, piatră de silex.
Close

Mușchi de vită la sous vide cu legume la grătar și sos de trufe

mușchi de vită, ciuperci, ceapă, ardei, dovlecel, roșii, pastă trufe, smântână vegetală, unt 200/150/30gr
Close

Antricot de vită cu ciuperci

antricot de vită Uruguay, la sous vide, hribi, ciuperci, cherry, unt, usturoi 200/120/30gr
Close

Cotlet de berbecuț

cotlet de berbecuț Noua Zeelandă, orez basmati, fidea, roșii, ceapă roșie, ardei kapia, usturoi, pătrunjel 250/120/30gr
Close

File de somon cu cartofi zdrobiți, roșii uscate, baby spanac și sos alb cu mărar

somon, smântână vegetală, cartofi, roșii uscate, baby spanac, unt, pastă busuioc, mărar 180/150gr
Close

File de biban de mare cu sote de spanac, roșii cherry, sos de unt

biban, roșii cherry, ciuperci, baby spanac, lămâie, unt, busuioc, usturoi 180/100gr